Yhdistys tiedottaa

Menkää hän tutustumaan uuteen kirppariin ja katsomaan mitä meidän pöydästä löytyy 🙂Otamme vastaan myös kirpparille myytäväksi kelpaavaa 🙏

https://www.facebook.com/101116319250712/posts/151508114211532/

Moi, mun nimi on Sirkka. Oon 15 vk vanha. Mut löydettiin ihan pienenä koiran kopista yksin. Mä oon kasvanut täällä Hanin ja Pöön porukassa ja ne piti musta tosi hyvää huolta.
Nyt mun varaäidit ovat muuttaneet omaan kotiin ja munkin olis aika löytää oma loppu elämän koti.
...Kissoista mä tykkään, mutta uusia ihmisiä arastelen vielä. Mä oon tosi leikkisä ja tykkään herkuista. Mun uudessa kodissa olis hyvä olla rauhallinen nuori kissa kaveri jonka kanssa mä saisin tutustua mun omiin ihmisiin.
Mut on sterkattu, kahteen kertaan rokottettu sekä sirutettu. Matolääkettä oon saanu useasti.
Jos kiinnostuit minusta laita esittelyä säpoon tai Messengerin.

Omistaja löytynyt

Vihteljärvellä Kankaanpäässä ilmoittajalla kiinnitettynä kuvan kaksikko!!! Laittakaa jakoon, että omistaja löytyy.
Jankkarinkulma, Vihteljärvi ja meidät tavoittaa parhaiten numerosta 050 563 8278

Tänä aamuna voi varovasti sanoa, että meillä on kaikki suht hyvin. Loput sairastaneet toipuvat vauhdilla, eikä uusia tartuntoja ole tullut.
Sitte Posti-Pate oli tuonut meille näin ihanan kortin ❤️

Laihat tytöt Hillevi ja Hilma aloittavat oman kodin etsinnän. Nämä juuri 14vk täyttävät tytöt ovat täysin kesyt siliteltävät kujeilijat. Huoneeseen mennessä he ilmestyvät jalkoihin ensimmäisenä.
Tytöt luovutetaan leikattuna, kahteen kertaan rokottettuna ja sirutettuna sekä ...useasti madotettuna.
Jos kiinnostunut heistä laita kotiesittelyä säpoon tai Messengerin.

Kankaanpää, Järventausta!!

https://m.facebook.com/groups/641774289504099/permalink/1835485590132957/

RIP Aurora
Pienen pieni kissa tuli meille jalkavaivaisena. Takajalassa puremavamma, pieni nälkiintynyt keho täynnä sisä- ja ulkoloisia. Pieni rakas keräsi silittäessä ja puski. Lämmön säätely ei toiminut juuri ollenkaan ja tyttö nukkui yleensä lämpöpullojen kanssa pesässä.
... Auroraa tutkittiin, hoidettiin, nesteytettiin ja lääkittiin. Pieni riutunut kissa synnytti ennenaikaisen pentunsa joka menehtyi heti. Tänään tämä pieni tyttönen lähti pentunsa seuraksi sinne missä ei kipuja enää ole.
Hyvää matkaa pieni rakas 💔


Kankaanpään eläinsuojeluyhdistys Ry

Yhdistys on perustettu ensisijaisesti auttamaan tilanteissa, joissa tontilla eläinten lukumäärä on noussut hallitsemattomaksi. Hallitsemattomaksi luokitellaan eläimet, jotka lisääntyvät holtittomasti ja populaatiosta ei pystytä enään huolehtimaan lain vaatimalla tavalla.

Avustamme myös tilanteissa, joissa omistaja on estynyt huolehtimaan eläimestään. Kuten allergia, sairastuminen, muutto. menehtyminen tai joku muu vastaava tilanne. Autamme etsimään eläimelle uuden kodin.


© Kankaanpään eläinsuojeluyhdistys Ry. Kaikki oikeudet pidetään. Powered by WWW Design.