Kodittomat

Kotia etsivät eläimet

Kiinnostuitko? Ota ensin yhteyttä sähköpostilla, missä kerrot hieman itsestäsi ja millaiseen paikkaan kissa tulisi, niin keskustellaan sitten lisää. 

Pennun/nuoren kissan hinta on 280€, aikuisen hinta 180€. Kissoista peritään varausmaksu pennut 100€/ pentu ja 50€/aikuinen kissa, jota ei palauteta kaupan peruuntuessa ostajasta johtuvista syistä. Kaikki kissat luovutetaan useasti madotettuna, ulkoloishäädettynä, rokotettuna ja sirutettuna.

Otathan huomioon että emme luovuta kissoja vapasti ulkoileviksi. Laita sähköpostiin otsikoksi sen kissan nimi, mistä olet kiinnostunut: kesy.ry@hotmail.com 


Kankaanpään eläinsuojeluyhdistys Ry

Yhdistys on perustettu ensisijaisesti auttamaan tilanteissa, joissa tontilla eläinten lukumäärä on noussut hallitsemattomaksi. Hallitsemattomaksi luokitellaan eläimet, jotka lisääntyvät holtittomasti ja populaatiosta ei pystytä enään huolehtimaan lain vaatimalla tavalla.

Avustamme myös tilanteissa, joissa omistaja on estynyt huolehtimaan eläimestään. Kuten allergia, sairastuminen, muutto. menehtyminen tai joku muu vastaava tilanne. Autamme etsimään eläimelle uuden kodin.


© Kankaanpään eläinsuojeluyhdistys Ry. Kaikki oikeudet pidetään. Powered by WWW Design.