Sijaiskodiksi

Haluaisitko alkaa sijaiskodiksi?

Kaikki yhdistykselle sisälle tulevat eläimet tulevat ensin karanteeniin toimitiloihimme. Karanteenin aikana huolehditaan madotusten aloittamisesta, sekä muista mahdollisista akuuteista lääkärikäynneistä. Poikkeuksena viimeisillään tiineinä olevat eläimet tai pienten pentujen kanssa sisään tulevat.

Sijaiskodin tärkein tehtävä on antaa eläimelle aikaa, turvaa ja hoitaa eläintä tunnollisesti, kuten omaansa. Kesy huolehtii eläinten ruoka- , hiekka- , eläinlääkäri-, lääke-, sekä muista välttämättömistä kustannuksista.

Sijaiskotiin sijoitettavat eläimet ovat usein arkoja ja käsittelyyn tottumattomia.

Miten saan sijoitukseen eläimen?

Varaamalla haastatteluajan Kesyltä. Haastattelussa kartoitetaan millainen eläin tai eläimet sijaiskotiin sopisivat parhaiten. Tämän jälkeen tehdään sijaiskotisopimus ja eläin voidaan sijoittaa sijaiskotiin.


Kankaanpään eläinsuojeluyhdistys Ry

Yhdistys on perustettu ensisijaisesti auttamaan tilanteissa, joissa tontilla eläinten lukumäärä on noussut hallitsemattomaksi. Hallitsemattomaksi luokitellaan eläimet, jotka lisääntyvät holtittomasti ja populaatiosta ei pystytä enään huolehtimaan lain vaatimalla tavalla.

Avustamme myös tilanteissa, joissa omistaja on estynyt huolehtimaan eläimestään. Kuten allergia, sairastuminen, muutto. menehtyminen tai joku muu vastaava tilanne. Autamme etsimään eläimelle uuden kodin.


© Kankaanpään eläinsuojeluyhdistys Ry. Kaikki oikeudet pidetään. Powered by WWW Design.