Vapaaehtoiseksi

Haluatko vaapaehtoiseksi mukaan toimintaan?

Eläinsuojeluyhdistyksen toiminnassa on hyvin paljon työtä, jossa jokaisen osaamiselle löytyy tarvetta, eikä apukäsiä ole koskaan liikaa. On myös paljon tehtäviä, joissa ei suoraan olla eläinten kanssa tekemisissä, joten esimerkiksi mahdollinen allergia ei estä auttamasta. 

Voit auttaa osaltasi esimerkiksi toimitilojen hoitoringissä, kuljetuksissa, tapahtumien järjestelyissä, tiedottamisessa, kannatustuotemyynnissä yms. Mahdollisuuksia on siis paljon.

Mikäli koet, että haluat lähteä auttamaan kauttamme vapaaehtoisesti eläimiä, olethan yhteydessä.

Voit laittaa postia kesy.ry@hotmail.com. Kerro lyhyesti hiukan itsestäsi ja omasta näkemyksestäsi siitä, mitä pystyisit tekemään yhdistyksen hyväksi.

Sinua tarvitaan!


Kankaanpään eläinsuojeluyhdistys Ry

Yhdistys on perustettu ensisijaisesti auttamaan tilanteissa, joissa tontilla eläinten lukumäärä on noussut hallitsemattomaksi. Hallitsemattomaksi luokitellaan eläimet, jotka lisääntyvät holtittomasti ja populaatiosta ei pystytä enään huolehtimaan lain vaatimalla tavalla.

Avustamme myös tilanteissa, joissa omistaja on estynyt huolehtimaan eläimestään. Kuten allergia, sairastuminen, muutto. menehtyminen tai joku muu vastaava tilanne. Autamme etsimään eläimelle uuden kodin.


© Kankaanpään eläinsuojeluyhdistys Ry. Kaikki oikeudet pidetään. Powered by WWW Design.